top of page

INFORMATIE PARTNERS

ABN AMRO

ABN AMRO Oost Brabant is uw bank in Eindhoven e.o., die u actief (internationaal) ondersteunt in uw ambitie, continuïteit en winstgevendheid. Dit doen wij door ons te onderscheiden in onze aanpak, service en snelheid en het delen van kennis en netwerken met als doel een duurzame relatie aan te gaan/ op te bouwen. Wij willen een toonaangevende rol spelen in de ontwikkeling van Eindhoven e.o.

ABN AMRO Oost Brabant gaat verder!
Wij denken dat de klant niet alleen een bankier met kennis van kredietverlening in de meest brede zin wil, maar ook een bankier met kennis van de sector waarin hij actief is. Dat u vooral op zoek bent naar een sparringpartner, iemand die met u meedenkt.

Om te kunnen sparren moet je wel weten waarover je praat. Je moet weten wat er speelt en dat vereist een diepgaand inzicht in de sector. Daarom hebben onze relatiemanagers zich een aantal sectoren eigen gemaakt. In deze regio bijvoorbeeld is vooral de Industrie, Retail en TMT (Technologie, Media en Telecom) sector, sterk vertegenwoordigd. Maar natuurlijk zijn de overige sectoren ook aanwezig. Onze sectorkennis is vrij toegankelijk voor alle ondernemers via onze site of de app Markets Insights, waardoor u steeds realtime de meest actuele branche-informatie tot u kunt nemen.
 

Voor meer informatie kijk op: www.abnamro.nl

ACCON AVM

Accon avm wordt Flynth!
Samen zorgen we dat de dienstverlening aan u onverminderd doorgaat!

U bent de ondernemer!
Wij als accountants en adviseurs ondersteunen u, helpen u met praktische zaken en met adviezen. Op die manier proberen wij u zo veel als kan te ontzorgen en adviseren op het gebied van administratie, accountancy, salarisverwerking en fiscaliteiten.

Hoe slim wil je ondernemen?
We richten ons vooral op zaken die voor u en uw onderneming van belang zijn. Dat betekent in de praktijk dat we naast administratie en verslaglegging over het verleden ook proactief met u meedenken over zaken die gaan komen en over ontwikkelingen die invloed hebben op uw bedrijfsvoering. Zodat u slim kunt omgaan met kansen en mogelijkheden.

Mensenwerk
Wij vinden het belangrijk dat het klikt tussen u en uw accountant/adviseur. Het is immers mensenwerk. We willen echt sàmen werken, ons betrokken voelen bij het wel en wee van uw bedrijf en de mensen die er werken. Hierbij zijn we graag bereid om een stap extra te zetten.

Full service voor het MKB
MKB-bedrijven zijn bij ons aan het juiste adres. We bieden u een full service dienstenpakket tegen redelijke tarieven. Met Accon avm haalt u een accountant en adviseur in huis die, ook in de breedte, meer dan voldoende expertise heeft om u volledig van dienst te zijn.


Voor meer informatie kijk op: www.acconavm.nl

 

TRC ADVOCATEN

Veelzijdig en laagdrempelig. Dat is TRC Advocaten. TRC staat voor Toewijding Rechtskennis en Continuïteit. Het advocatenkantoor uit Veldhoven hecht aan een nauw contact met de klant. “De vrees om contact op te nemen met een advocaat is nergens voor nodig” stelt TRC Advocaten. Het team van het advocatenkantoor staat dan ook graag naast u.

Advocatenkantoor voor elke ondernemer
De nauwe betrokkenheid bij de regio vertaalt zich ook in het klantenbestand van TRC Advocaten. TRC Advocaten is er voor elke ondernemer. Niet alleen voor de grote ondernemingen, maar zeer nadrukkelijk ook voor de ondernemer uit het MKB. Bovendien heeft TRC Advocaten specifieke branchekennis zoals bouw en vastgoed, detachering, automotive en ICT. Naast een locatie in Veldhoven heeft TRC Advocaten ook een vestiging in het Limburgse Horst. Dat maakt TRC Advocaten tot een advocatenkantoor waar u voor praktisch alle specialistische rechtsgebieden terecht kunt. Denk aan ondernemerskwesties, faillissementskwesties of een arbeidsrechtelijk geschil. TRC Advocaten biedt u die ondersteuning.

Klop op tijd aan bij uw advocatenkantoor
Vaak klopt men pas aan bij een advocaat wanneer een geschil al ver is opgelopen. Dat is jammer. TRC Advocaten houdt de drempel daarom het liefst zo laag mogelijk. Ze doet er al in het vroegste stadium alles aan om een dreigend conflict zo snel mogelijk tot een goed einde te brengen. De medewerkers van TRC Advocaten hebben samen de kennis in huis om u op elk moment optimaal te ondersteunen. Bij TRC Advocaten zijn 22 advocaten werkzaam groot genoeg om de kernbegrippen Toewijding Rechtskennis en Continuïteit te waarborgen en om alle juridische disciplines aan te kunnen.


Voor meer informatie kijk op: www.trc-advocaten.nl

NOTARISHUYS VELDHOVEN

Uw notaris in Veldhoven
Wanneer u op zoek bent naar een notariskantoor in de buurt van Eindhoven, kan Notarishuys Veldhoven u bij staan met al uw notariële zaken. Vanuit ons notariskantoor in Veldhoven kunt u rekenen op een servicegerichte, klantvriendelijke en persoonlijke benadering van uw notaris.

Echtscheidingsnotaris en mediator
Bij Notarishuys Veldhoven worden alle scheidingsbemiddelingen begeleid door notaris Henk van Kruijsdijk. Hij is een geregistreerd NMI-mediator en tevens VSMN echtscheidingsbemiddelaar. Zowel het NMI als VSMN vormen een overkoepelend orgaan dat een waarborg geeft voor de kwaliteit van de mediator.


Voor meer informatie kijk op: www.notarisveldhoven.nl

bottom of page